مبحث | میزان پیشروی | شروع |
---|---|---|
آنتی بیوتیک ها |
|
مطالعه |
استرپتوکوکوس |
|
مطالعه |
کلیات باکتری شناسی |
|
مطالعه |
مایکوباکتریوم |
|
مطالعه |
سودوموناس |
|
مطالعه |
ویبریو |
|
مطالعه |
استافیلوکوکوس |
|
مطالعه |
کلستریدیوم |
|
مطالعه |
اشرشیا کلی |
|
مطالعه |
نایسریا |
|
مطالعه |
کمپیلوباکتر |
|
مطالعه |
ترپونما |
|
مطالعه |
سایر باکتری ها |
|
مطالعه |
شوینده ها و ضد عفونی |
|
مطالعه |
لیستریا |
|
مطالعه |
انتروباکتریاسه |
|
مطالعه |
کلامیدیا و کلامیدوفیلا |
|
مطالعه |
هلیکوباکتر |
|
مطالعه |
بروسلا |
|
مطالعه |
شیگلا و سالمونلا |
|
مطالعه |
کورینه باکتریوم |
|
مطالعه |